KERST SHOOTS

KERST SHOOTS

De inschrijvingen voor de kerst shoots zijn officieel geopend! Wil je dit jaar ook een originele kerstkaart? Of gewoon een excuus om jullie gezinnetje nog een keer vast te leggen op beeld? Gelijk heb je!

Ik geef jullie graag de keuze uit een binnen of een buitenlocatie.

De binnen locatie zal doorgaan in mijn gloednieuwe bureauruimte bij mij thuis. Hierboven al even een idee welke elementen en sfeer we zullen gebruiken. Maar voorlopig zijn we nog volop bezig aan de opbouw. Paulien komt woensdag lang om zich helemaal te laten gaan in een gedroogd bloemenboeket en bloemenkroontjes! De buiten locatie gaat door in een bosrijke omgeving. Door het gebruik van cosy winterkledij, maken we het plaatje compleet!

 

Wanneer kan jij erbij zijn?

  • Donderdag 31 oktober
  • Vrijdag 1 november
  • Zaterdag 2 november
  • Zaterdag 30 november
  • Zondag 1 december

 

Wat is de kostprijs?

5 HR beelden | 10 kerstkaarten | 30 min | 95€

Mogelijkheid tot kiezen van extra beelden + extra kerstkaarten

 

Schrijf je NU in!

 

 Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *