Geboorte

Geniet, geniet, geniet!  Soms zou de tijd toch even mogen stilstaan. Al zeker met zo een nieuw klein wondertje op deze wereld. Koester deze momenten. Ik help je graag om deze momenten voor eeuwig te kunnen herinneren. 

Wat belangrijk is bij newborn is om de foto’s zo snel mogelijk te nemen, bij voorkeur binnen de 3 weken na de geboorte. Wat ik persoonlijk het leukste vind is de foto’s op locatie bij de baby thuis te nemen. We creëren zo een aangename en vertrouwde omgeving voor de baby. En een leuke extra: we kunnen gebruik maken van persoonlijke spullen!

We nemen onze tijd samen tot we alle bijzondere momenten vast hebben op beeld. Hierbij horen natuurlijk ook foto’s van het volledige gezin: met de ouders en broertjes en/of zusjes.

Voor deze formule betaal je €150 inclusief BTW. Wat krijg je hier nu voor? Deze reportage neemt ongeveer een uurtje in beslag. Je kan achteraf alle genomen foto’s bekijken en je kiest hierna de 12 mooiste beelden. Deze krijg je dan in hoge resolutie op USB. Extra beelden kan je kiezen aan 5€ per stuk. Deze worden toegevoegd op jouw USB.