Geniet, geniet, geniet!

Soms zou de tijd toch even mogen stilstaan. Al zeker met zo een nieuw klein wondertje op komst. Ik help je graag om deze momenten voor altijd te kunnen koesteren. Samen kiezen we de gepaste moment en locatie om jullie zwangerschap of jullie pasgeboren wonder in beeld te brengen. We maken ongeveer een uurtje foto's. We nemen hierbij ook de tijd om het ganse gezin in beeld te brengen. Achteraf kan je de volledige reportage online bekijken en mogen jullie 12 favoriete beelden uitkiezen. Deze krijg je digitaal in hoge resolutie. Indien jullie wensen kunnen er extra beelden aangekocht worden aan 5 euro per stuk. De foto"s worden steeds op locatie bij de baby thuis genomen. We creëren zo een aangename en vertrouwde omgeving. En een leuke extra: we kunnen gebruik maken van persoonlijke spullen!


Prijs: 150 euro per reportage excl km vergoeding


Indien je beide reportages boekt; krijg je een kwaliteitsvol linnen stoefboekje met magneetsluiting extra. 


Lou


Zondagen als deze mogen er meer zijn. Als je dan een opeens een gebortekaartje in je brievenbus ontvangt, dan weet je dat het goed zit. Kleine Lou, je kan jezelf geen beter nestje wensen!

Edward


Bekend terrein, want ik ging al een keertje op bezoek wanneer grote broer ter wereld kwam. Altijd fijn de gezinnetjes te zien groeien. Vertrouwd en steeds een warm welkom!

Oona


Als je vriendinnen in deze fase belanden, kan je alleen maar dankbaar zijn om dit te mogen vastleggen op beeld! 

Louise


Als je dan opeens meter mag worden van dit klein patéke. Ik moet zeggen, toch wel iets heel bijzonder. Ik kijk er naar uit om al deze momenten van dicht bij te mogen bewonderen. 

Isabelle & Philippe

Dries & Jolien


Stefanie & Vic


Als de mama goed wist wat ze wou en de grote broer nu al alle show steelt. Een gezellig uurtje met deze twee op de slaapkamker.